SLACKlive

Jak taky může dopadnout Highline: 10.2.


Sobota večer- píše Stefan z Německa. " Zejtra natahujem highline na Teufelturm, máš-li čas a chuť tak přijeď. Samosebou jedu! Večer si ještě pouštím video z loňska Stefan, H.Zak a Kristian na Teufelturmu.(http://youtube.com/watch?v=OuvK37X8hz8) V noci se mi špatně spí. Nevím jestli se víc těším nebo bojím... Neděle. 120 kiláků,parking ve Schmilce a půl hoďky pod Tojfla. Nikde nikdo! Volám Stefana mobilem.
"Halo stefan ich bin unter der Teufelturm- wo bis du"? " Halo Jiri ich bin hier"- mává na mě ze zhora z masívu... Za 20 minut jsem nahoře. Splavenej jak kůň. Nahoře pohodička- hraje Stefanovo techno, kolem se válej krámy na highline, Damian právě dokončuje ukotvení kladkostroje na masívu, slunce hřeje...tak proč se mi zdá, že něco nehraje? Neměl bejt už někdo na Tojfloj a montovat ukotvení pro lajnu. Samozřejmě! Stefanovi kámoši co tam měli vylízt nedorazili- a nedorazí- teď už je to jasný... Stefan se omlouvá, balíme krámy a jdem se projít.



Je tu nádherně, hledáme další možnosti na higline. Ne pro dnešek, na to není čas, ale na " jindy a časem" - Až se naučíme chodit opravdový monstra,
dlouhý přes 30 metrů tak si smlsnem! PS: Aspoň tu 200 metrouvou lajnu jsem si odvezl...Kolouch.